Foto U bent van harte welkom op onze OPEN HUIS MORGENS

Welkom
  • Rondkijken in de school
  • Kennismakingsgesprek
  • Toelatingsprocedure
  • Open Huis

Aanmelden

Als u overweegt om uw kind aan te melden, of als u meer wilt weten over de school kunt u contact opnemen met de school hierover. U kunt bellen naar 055-3601690, of mailen naar email We hebben dan een kennismakingsgesprek, u krijgt informatie over de school en over de toelatingsprocedure. Er is ruimte om uw vragen te stellen. Wij willen dan ook wat meer horen over uw kind, en we geven u een korte rondleiding door de school. Twee keer per jaar is er een Open Huis morgen waar u zich ook voor kunt aanmelden: de eerstvolgende datum staat op de kalender op deze website.
Goed om te weten:
-Bij toelating is er met alle ouders een gesprekje over identiteit. De Ouderverklaring van CorDeo staat daarbij centraal, u vindt deze HIER
-Daarnaast kijken we of we de zorg kunnen bieden die voor uw kind nodig is. Ons schoolondersteuningsprofiel is daarin leidend, u kunt dit hier lezen.
-En ook houden we bijvoorbeeld rekening met de grootte van onze groepen.
Omdat de school de afgelopen jaren fors gegroeid is hebben we in sommige groepen GEEN PLEK voor nieuwe leerlingen. Dit beleid beschrijven we in dit document.
Als u besloten heeft dat u uw kind wilt aanmelden kunt u bij de school een aanmeldformulier opvragen.